Thursday, June 17, 2010

NS superb!

About a week yg lalu aku dah menamat kan latihan di Program Latihan Khidmat Negara . Tapi , takde update story pun ? Huk huk . Belum mendapat seruan . Tunggu lah . Nanti ok . Terlalu banyak benda yang ingin di ceritakan sampai tak tahu nak susun ayat dah . Hehe . What can i say , PLKN such a great new experience which u can't get in any other place . Terang aku katakan , sangat rugi sesiapa yang tak terpilih untuk pergi . Sangat sangat rugi . Tapi apa boleh buat . Benda ni pun pilih random . Kira nasib siapa dapat siapa tak . Kalau rajin kauorang pergi daftar sebagai sukarela . Heh!  

No comments:

Post a Comment