Tuesday, September 7, 2010

sekian lama ..

haha .
Again . Lama gila kan tinggal blog ?
Dah berhabuk bersawang , semua dah laa .
Yaa . First thing first , mmg sangat lah busy .
Tak ada masa sangat U life ni .
Lagi pun aku tak lagi di bekalkan kemudahan internet , broadband segala bagai mahu pun laptop .
Tuh pasal lansung tak ada masa sentuh kejadah diari zaman moden ni .

Ok . Malas cerita panjang tentang ketidakupdate-an aku . Sebab bukan itu main topic hari ni .

Okay . So .. Apa main topic ? Err . Ada main topic ke ? Ok . Fine .
 Act , tak ada pun . Aku blogging pun suka suka .
Ok . Maybe kita boleh masuk topik , ramadhan and rayaa . Ok ke ? Cincai lah .

Less than week , RAYAAAAAAAAAA ! wuhuuu . Seronok seronok !
Duit duit duit . Haha . Tapi. .
Aku dpt lagi ke duit tahun ni ? May be dpt .
Seringgit ? Err . Bersyukur ok . Dari tak dpt

Bukan soal duit seronok . Soal nyeeee , habis puaseee ! Yayyyy !
Hoho . Boleh brekfast , boleh lunch , boleh korek hidung .. (err) Haha . Dan segala bagai boleh lah.
Betul tak ?
Takde mcm berpantang larang dah semua tak bole .
But , untuk tahun ni lahh .
Tahun depan ada lagi puase , ada lagi raye . Wuhuuu :)
Kenapa lah bukan sepanjang tahun raya , sepanjang tahun dpt duit raya . Seronok nye kan ?
Heh . Angan angan mat jenin lah kauu Aniss .
Sudah .

Lagi lagi , seronok raya pasal ini lah masa nak gather2 balik .
Betul tak kawaaaan ? Betul je lahhh . Kalau tak betul kau bagi aku 1001 alasan .
Buat esei 150000 perkataan . Kalau betul tak payah buat apa apa . Hehe :)
Ni lah time nak jumpa , pelukcium , share storymory .. dll
Tambah lagi ni the first time dapat gather after masuk U .
Confirm lagi banyak benda nak cerita .
Tu yang seronok raya ni . Dapat cuti 2 minggu lagi tuuu .
Seminggu dekat kelantan , seminggu kat ipoh .
Ok lah tuu . Perfect schedule !
Gathering , papehal roger ! :)

But , nama je seminggu kat kelantan . Yang lama nya waktu puasa .
Raya sempat 3 hari je . Tapi stil best .
Apasal ? Puase seronok lah kat sini .
Maybe sebab juadah dia kot . Sangat suka lah wey .
Banyak maknan sini takde tempat laennnn
Special tauu . tak percaya test dtg puasa sini .
Seronok2! ^^
Then , dapat pulak bukak puasa ramai ramai .
Lagi seronoookkkk .
Bertuah kot ada big family mcm ni .
Ada yang tak merasa .
Ada yang takde kg pun kan ?
Takpe lah . Kalau korang nak rasa ,
meh balik kg aku . Nakkk ? haha

ok k . Sangat lewat dah .
Act , aku teringin nak buat post ala matured sikit .
Tapi kann.. Still tak mahu . Haha .
Apa apa je lahh . Toodles :)

No comments:

Post a Comment