Saturday, November 6, 2010

Blur (?)

Currently 0100 06112010 .On 0900 07112010 aku ada paper. Dan sekarang aku tgh blogging .Yang sepatutnye aku BOOKing . Shit lah . Kenapa hah ? Aku makin malas study ahh . Mungkin dah minggu akhir peperiksaan . Dan ramai orang dah balik . Aku jealous sampai tak study . Wth ? Haih --' Kate nak dekan sangat ? Tapi buku pun , belek belek lepas tu tidur . Aku pun tak tahu kenapa makin malas . Paper 07112010 ni gila penting kot . Core subject , 4credit hours . And aku study main main je . Kalau kene repeat mmg saje carik nahas kan . Mesti aku gebang2 nak menyesal nnti . Sumone , lecture aku sikit . Please ? Aku kalau tak kene ketuk memang tak gerak lah . Susah mcm ni .

Boleh aku terlupe . Nak tanya flight pukul berapa . Aku just tahu parents aku berangkat 06112010 je . But tak tahu pukul berapa . Kalau ikutkan sekarang pun dah 0611 kan ? Kot kalau dah kat airport ke . Nak text kang kot tgh tidur pulak . Kalau terlepas dah berangkat parents aku nnt sie2 je . Dah lah tak dapat follow hantar dorang , Then tak sempat even nak call or text . Haish . Aku rase maybe petang2 ke , malam nnt kot kan baru berlepas . Mintak2 lah . Btw , aku just harap Parents aku selamat pergi dan balik dari menunaikan haji . Hopefully takde pape yang tak diinginkan berlaku . Everythings will be fine . InsyaAllah .

Oh . Then , 13hb ni aku akan gerak balik Shah Alam . Naik ETS . ETS pun gebang ? ahh . Biar lah . Aku first time naik ni . Biar nak gebang sikit . Sorang pulak tuh . Hebat tak aku ? haha . (Gila) . Abaikan .

Till then , Goodnight peeps . Nak try study balik kejappp . Then tidurrr  --'



*Act aku memang akan blur dekat title . And title jarang nak ada kene mengena dgn post . Sebab aku letak sesedap rasa aku je . haha

No comments:

Post a Comment