Thursday, December 2, 2010

AWAS! Jangan Bace! Nanti Hantu Ngangkung datang tidur sebelah . Muahaha

Saje cube . Macam menarik tengok orang duk
 buat title panjang panjang .
Hahaha . Bebal .

Malam ini seperti semalam .
Tapi takde lah begitu seperti sangat pun .
Ape orang katee tuu ..

Haa ,
Same tapi tak serupe .
Seawal jam 12.30am sudah off segala bagai ,
berselubung dann readyyyy .. get set ! TIDUR!

Konon semata lah kan .
Bukan setakat tidur ayam . 
Tidur Kangaroo pun tak
*kenapa Kangaroo?* Biaq pii..
Since dah ter-habitat kan diri 
err . Error . Ter-habitkan diri tidur 3.00amm ++
Memang kalau before tuh tak lelap .
Kau berguling la dari kutub utara ke kutub selatan
then patah balik ke kutub utara ,
then kutub selatan balik
still tak mau tidur 
Jangan cakap kambing weh ,
Segala jenis cacing : 
Cacing Pita , Cacaing Kerawit 
dan segala binatang punaku dah  kira .
Masih juge mate membulat .
Aku tak keseorangan ,
bersama adik-yang-gila-annoying
Malam malam bute duk pekena aku .

" Kakak , cepat . Ikut Hakam cakap"
"Ye ye (Nak taknak)"
"Pegang gelas"
"Pegang gelas"
"Isi arak"
"Isi arak" *Taktahu ape motif . Aku tak drunk weh
"Minum"
"Minum"
"1+1 berape ?"
"DUEEE"

Hahahahahahahaha
Hakam suruh ikut Hakam cakap , 
bukan jawablahhhh

Terus buat buat tidur lembu . Huahua 
Demm punye adik .
Mangse kebosanan die tiap tiap hari T____T

Tapi , selepas beberapa jam *tipu 
guling guling macam tenggiling
Masih tidak lelap
Ape lagi ,
ON . Sambung online .
Hhohoho

Keputusan paling tidak setidak2nye bijak dan bahlul.
Lalu aku pun tulis blog tahpahape ini.
Padan muke .
Sape suruh bace 
Dekat title lagi aku warn dah
Huahuahua 



TAPI! (amboi . besar je tapi.hahaha)
Sebelum saye byebye , ade kuiz .
Jeng jeng jeng .
Hadiah ?
Ish . Hadiah je keje .
Ni kuiz bosan2 je laa.

Korang kire berape jenis binatang
 yang aku sebut dalam post ini ?
Haa . Susah tak? susah takk ?
Mcm nak jawab Physic E=mc2 kan ?




Cincaulok .
Toodles :)

No comments:

Post a Comment