Saturday, December 4, 2010

Contest Gambar Kenangan Sekolah :)


HEEE.
Contest lagi .  Bagi mengisi mase mase lapang yang kosong ni , aku penuh kan dengan join contest . Kali ni contest gamba korang time sekolah2 duluuuu . Sambil2 join , bole imbau kenangan sekolah dulu jugaakk :) 
Well , ni gamba yang dipertanding kann ----->>














TADAAA !

- SMK RAJA PERMAISURI  BAINUN , Ipoh Perak-


Hehehehe .
Yang paling comel dan kacak kat tengah tu saye la tuhh .
Rase segak semacam pulak pakai blazer .
Hihi :)
Sangat nampak kan muke budak sekolah ?
Lagipun time ni baru Form 4 .
Memang nampak sangat lah kebudak-sekolah-an punye muke .
Time ni best !
Kitorang dapat invitation dari UTP pergi forum about Meche Eng.
Time gamba ni waktu kat dalam dorang punye Library , IRC .
Sangat cool IRC dorangg .


Hopefully gamba ni ade luck untuk menang Contest ni .
:D

Nak joinn ? Boleh ke Blog Cik Ida . Korang klik je Banner Contest yang aku letak tuh .
Of course lah ade rules . Tapi tak banyak pun.

JOM JOINNNN :)

7 comments:

  1. ade gambar aku. kalau menang ni 50/50 hahahah :D

    ReplyDelete
  2. Haha .
    Ciss . Tarak wehh .
    Mau masuk seniri .
    MUAHAHA :D
    Mesti ade je nak ngepaw Nana ni . Haha

    ReplyDelete
  3. gud2..memg nmpk cam dak skolh ag mse 2..muka muda2 kn?eheheh
    mkch sbb join contest ni..semua dh ok...n ida akn follow dear blik...
    nnti cek nme dear tow jdik pserta yg kebper ek?

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete