Wednesday, December 8, 2010

Name The Monster GA.


Hee . 
Okay . GA yang ni mmg sangat sangat menarik perhatian aku .
Penganjur die , Cik Mia ni buat Lollicraft ni .
And untuk GA ni dapat handmade monster ni .
Aku memang sangat suka benda craft craft mcm ni ,
Tambah lagi pulak Monster .
Alahai ~ Comel je .
Dengan mata satu , gigi taring satu .
Sangat kiuuutt ;)

So , Cik Mia suruh bagi nick name untuk 2 ekor monster ni ,
Nama aku nak bagi : Tweedledee && Tweedledum
Hihi . Sebab dorang mcm sama , tapi tak serupa.
So aku bagi la jugak nama yang ala2 sama , tapi tak serupa .


Due Date die 12 DIS . Ahad nieee ,
Berminat nak join boleh klik banner GA .


Cik Miaa , pilih saye yeee . Suke sgt monster 2 ekor ni . 
Hihi :D

No comments:

Post a Comment