Thursday, December 30, 2010

Post nak cepat .



About 2 days dah aku tak online ,
Perhh .
Rasa mcm boleh mati kebosanan doh
Bukan bosan apa ,
Sebab rumah takde orang ,
Then , takde laptop .

Umpama hidup kat tgh hutan Afrika Selatan
Sambil tiup vuvuzela menyorak Malaysia menang

Jumaat cuti,
Takde efek kat aku pun
Tapi aku tumpang gembira la dkt
orang orang lain yang merasa cuti esok
Tambah lagi lusa New Year
So cambest lah jugak

Cakap pasal New Year ,
HAPPY NEW YEAR sume
Perh ,
Memang post nak laju gila ni

Dulu kalau tak konfem semangat gila buat
ala ala banner new year ,
Then post kat blog ,
Tag kat kawan FB

Utk tahun ni ,
TAK DE .

Semua sebab akibat laptop rosak
Laptop Maa pulak angkut g bawak Kelantan

Ni pun aku curi curi guna lapop abg ak okeh
Tu yang post laju laju tu
Hahaha .
Sumpah rasa mcm kelam gila
Ni aku tulis je apa yang keluar kat otak

Ohh . Azam ?
Wishlist ?
Mcm tak sempat lah nak pikir2
tulis kat sini sekarang
Later on aku post
*Kalau rajin , kalau sempat*

Lusa balik kolej .
Big HELL-LO Sri Iskandar .
Pfftt :\
Lagi la aku jarang jarang on nnt 
Takpe lah
Balik kolej belajar
Bukan mukabuku
Kan ?
Pfft .
Ayat sedapkan hati

Gulliver's Travel ,
Takde syiok mana
Lawak so-so je ,
Dalam 3 bintang boleh kot bagi
Sebab cerita die komedi biase je
Takde la apa yang WOW sangat


Till then ,
Tu je dulu kot .
Goodbye Peeps .




Happy New Year ,
Have a wonderful year , 2011

:)

No comments:

Post a Comment