Friday, December 10, 2010

Semua terjawab . Syukur :)

Takpayah kelik untuk tumbesaran . Gambar sekadar hiasan . Tak nampak pun .


Aku sangat bersyukur harini . Semua dah terjawab .
Target aku tercapai .
ALHAMDULILLAH.
It just a beginning .
Aku harap aku dapat kekalkan sampai habis belajar .

Tapi aku tak boleh dapat semua ni tanpa korang .
Parents , Lecterur , Kawan2 , Classmate , Roomate dll.
Ni jugak mungkin berkat doa Maa Abah yang ada kat Tanah Suci lg sekarang .
Terima Kasih sangat sangat .
Kawan kawan , korang yang up kan aku dulu time aku pernah drop .
Kalau bukan sbb korang aku tak dapat kot apa yang aku dapat sekarang .
Biggie thanks , again . 

Yang DL lain Congratz jugak .
Yang tak dapat bukan means korang Loser .
Cume takde rezeki .

Mane tau next sem bertukar pulak.
Rezeki dapat kat korang kan ?

Hidup ni kan umpama roda .
Kadang kita kat atas , kadang di bawah .
So , nothings impossible :)
Jangan give up awal sangat.
Tak macho la macam nii :)

Same same struggle okayh ?
^__^

Congratz && Thanks untuk semua wish and support korang.
Aku try untuk kekalkan . 
InsyaAllah ~




No comments:

Post a Comment