Wednesday, December 8, 2010

Syiokkkk dohhh !


Aku Tak Bodoh memang bukan sekadar lawak bodoh .
THUMBS UP :)
Kalau pergi dgn parents pun menarik cerita ni .
Rugi la tak tengok wa cakap sama lu . 
Baru je setart aku duk gelak berdekah dekah ,
 Kah kah kah .
*mcm tuh la lebih kurang*
Tak menghampakan . 
Tapi apa apa pun , aku tak maw 
tengok public holiday dah movie.
Mahaii dohh .
Buat pelicin duit aku je , ciss .
Tapi pueh hati gak laa .
Pasai panggung no 4 tadi tuh macam kiteorang yang punya
Tak payah book book hall pun .
Tapi kesian gak la yang lain ;
Part orang duk feeling Leen duk wat lucu 
tgk lubang hidung pakcik yang nazak tuh
Ciss . Memang mengilai ngilai kiteorang duk gelak .
Aku ingat ada la yang sumpah seranah kiteroang tuh .
Hihi . 
Ampunnn eh , lama tak jumpa .
Macam ni laa ,

All in all , semua hari ni syiokkk . 
Rindu dohh . 
Lama kiteorang tak lepak sebegini dah .
Memang bahagia lah .
Tak buat pa pun .
Movie makan lepak .
Tuh je . Tapi ,
Dah lama tak jumpa kan ,
Sembang lepak nyakat segala bagai cukup untuk 
buat Kinta City Ipoh kepunyaan kiteorang hari ni .
Panggung , toilet , fudkort semua duk 
wat macam bilik tidur kiteorang .
Lepak taknak kalah lama dekat tempat make up toilet.
Haha .
Situ pun aku ingat ada yang jelik dgn kiteorang.
Tak pa ahh . Hang nak jelik ke , jelir ke - Mampuih.
Hari ni jeee :D



Mari lihat aku bersama kawan Gojes . Kah kah kah :D











TQ peeps ♥ . Korang terbaik . Syiokkk :D
*Terbaik dari ladang kalau ada Sab Madi Siah Ira dll ;(








Kekudos untuk ;
Nana | Amal | Kuna | Zaty | Leen | Puted 



No comments:

Post a Comment