Tuesday, December 28, 2010

woots!


WOot !
Mcm tak percayaa .

Both Adik aku nak sekolah jauh jauhh.
PERHHH .
Salute laaahh .
Haha

Even aku ni ,
Mmg la duk hostel .
But , dalam Perak je .

Ini .. 
Adik aku yang tak penah2 masuk hostel ,
Tak pnh duk jauhh
Sekali ..

Hostel , Kelantan terusss
Da lah perempuan .
Mungkin beliau sgt tekad nak struggle PMR

Struggle ke punn ?
Haha

Yang Hazim tu pun ,
Siape suruh tahap sosialiti beliau makin teruk
Kan dah kena transfer jauh jauh

Tahniah la yeee ,
Aku ni ,
Nama je Kelantanese,
But since tadika , sampai ke U
PERAK sahaja .

Tapi ko jgn mnx ak jadi GPS
Tak lepas pun 
Hahaha

Esok dah diorang nak balik Kelantan
WoHOo!
Bergembira lah kau orang

Haha .
Tapi aku rasa mcm tak yakin je 
diorang nak pergi jauh jauh

Dulu abang aku pun sekolah tu act 
Time F4 F5 jugak
Tapi aku rasa biasa je 
Mungkin sebab title 'Abang'

Ni , bila adik aku nak pergi
Tak boleh bayang mcm mn life dorang
Tanpa family , duk hostel jauhh
Haha

Tapi nasib korang lahh
Nasib zaman aku dah lepass
Pheewww ~ 

Act sekolah tu  dekat je dgn rumah aku kat sana
Mmg jalan kaki lepas lahh
But since Maa aku tak dapat transfer Kelantan lagi,
*Cikgu mmg sgt susah transfer sane kan?*
Terpaksa la diorang stay hostel

Ayah aku bakal pencen Februari ni dah
So takde hal 
Tapi halnye Mak aku

Takan la nak duk dengan Hakam je kat Ipoh
Kurang selamat
Sibs lain semua kerja dan belajar

So the option is ,
Hantar diorang g hostel
Hahahaha

Padan muka dan Bye bye 

Hahahaha

*Padan muka aku jugak nnt , tahun depan mcm la aku tak pindah sana jugak kann ?
 Dah tak boleh balik rumah tiap tiap mingguuu . Sighh :/

Home sweet home . We'll meet 2011 ye rumahh .
*Jangan tanya kenapa aku takde dalam gambar*

Ohh .
Nanti Hakam bermaharajalela di rumah 
Jadi anak tunggal la
Da la memang bongsu

Konpem manja terlebih lagi
Mesti byk dpt speciality

Tak boleh tak boleh 
Aku nak balik rumah tiap2 minggu la sem ni 
Mana aci dia je lebih sorang sorang
Haha 



Toodles. 


No comments:

Post a Comment