Tuesday, January 18, 2011

Awas! Zon Tekanan Tinggi Bermula sekarang .



As expected lah kan .
Minggu first je lah boleh nak rilek rilek
Goyang kaki , tangan 

Now , week 3 .
Assignment ?
Pfftt :/

Gila banyak nak submit week 4 nanti
Lebih 1 banyak la kan
And tak kisah kalau setakat 'biase biase' je
Ini ?

Urh . 
Entah laa .
Bila bukak soalan assignment
Mulut tu kalau boleh nak nganga sampai jatuh ke lantai
TAK FAHAAMMMM
Sob sob T__T
Kalau aku sorang je tak faham then okay lah
Ini ?
Whole Class

Oay lah sikit after lecterur explain sikit
But still
Rasa SUSAH
and 'tak faham' tu masih ada

Dengan ke-slow-an line wifi nye
Eh silap
Bukan slow
Takde signal langsung
Malamm ni kebetulan dapat

Susahhhhnyaaaa nak buat kerjaaaa
-_____-



Tapi,
Innamal usri yusra , wa innamal usri yusra
"dimana ada kesusahan dan disitu akan ada kesenangan"

Surah Al Insyirah 
*betulkan kalau aku silap*

Manusia kan
Siapa nak susah
Tapi mana ada benda senang dalam dunia ni kan ?
ABC pun kita belajar time tadika kita rasa susah

Keep strong Anis 
Jangan lah kau give up 
Haihh

Even minggu ni ada cuti Thaipussam
Rasanya aku akan mengadap laptop je

Baru je nak balik rumah lagi
Tapi kang 

Sah tak siap

Erghhhh
Cepat lahhh seteeell 


Letihhh 
-______-





No comments:

Post a Comment