Sunday, February 6, 2011

Apehallahkau ?



On the way nak pergi bus stop

Selisih dengan duaorangmamatentahpape
Aku sangat berdoa aku tak jumpa kau dah
And mintak mintak la kan
Kau tak ingat muka aku
Aku pun tak nak ingat muka kauu
Sangat menyampahh
ANNOYING doh
Macam nak bagi makan kasut je .

Hai Cik Adik , nak pergi mana ?
*dalam hati . demm . gilaa*
Aku senyum . I have no intention to answer that question
But takde la aku nak buat dia rasa terpempan sangat
so aku SENYUMM 
Alang alang bersedekah 

but then ,
ehhh . sombongnye diee . buruknye die buat muke macam tu .
*sambil sambil gelak*
 Ade ke buat muke mcm tu .




Rasa macam nak je naik suara,
Ape hal kauu ? .

Niat baik aku salah tafsir lak .
Kalau buruk pun ada aku kisahhh kah mamatentahapeape ?
Perlu ke kau sebut ayat tuu ?

Oh 
Mungkin sebab nak cover malu aku tak layan soalan kau ?
Kan ?
Ini macam orang pun ada ke ?

Rasa macam badluck betul selisih dengan mamatentahpape 
Patut la sampai aku punya fish donut tak dapat

Sangaaat badluckk


No comments:

Post a Comment