Thursday, February 10, 2011

Contest "Owh, So Wonderful!" by Sophie Al-Yahya.

Nana tag me a contest . Lamaaaa tak join . But , since petang ni ada free time sikittt . So , Join la contest Cik Sophie Al Yahya ni . Nampak macam menarik . Cekidot yaww ~ 





Owh, So Wonderful! moment :D



Okayyy . This was my most most wonderful momentt .



Cik Sophie punya rules boleh berbahas Inggeris / Melayu . So , saya akan menggunakan dua dua .
Here we starttt :)


Waktu tuh Family Day QS . Merupakan acara wajib setiap semester bagi kiteoranggggg . Every class akan ada penasihat akademik . And which is on that family day penasihat akademik merupakan kiteorang punya ayah / mak untuk sama sama jadi satu keluarga and fight family lainnn . It was really really wonderful .As u can see from our smile in that picture . We had so much fun lahhh . Grateful sangat sebab family kiteorangg sangat kamceng (akrab) . 


And bertambah wonderful bila acara yang dijalankan really kids style . Maen baling baling belon , kepit belon , jalan berkembar . Bila dah ada xtvt macam ni lagi semangat kekeluargaan tu nampak . Every members of the class akan try cari jalan na bagi menang setiap acara tu  . Then ,  'Bapak' kiteorang siap warning lagii , "Harini jangan sebut perkataan Measurement eh . Kita orang professional . Time kerja , kita kerja betul betul . Time main , kita main habis habis .Enjoy the day" (*Measurement nama manja , nama penuh Measurement of Construction Works . Kiteorang punya core subject yang toughhh gila) Then , memang kiteorang enjoy hari tuuuu . 


Yang best lagi , We had our family day and dinner on the same day . Pagi family day - Malam Dinner . 10/10/10 . It was about 1 full day kiteorang habiskan masa bersama . Terasa betul betul dalam satu keluarga yang sangat sangat besttt .  Really wonderfuulll . Even at that time we  were in semester 1 . Where others baru nak kenal kenal , rapat rapat dgn classmate . Tapi kiteorang dah jadi macam adik kakak abang . And I can't really wait this semester Family Day . Time for enjoy , time for wonderful momentt . Much love QS1D ♥


TAG :



Have a wonderful days Peeps ! 




No comments:

Post a Comment