Saturday, February 12, 2011

salingsapa.com . Apakah ?


Satu lagi social networking yang baru diperkenalkan . Well , saling sapa . Bukan bahas Inggeris lah kan yang pasti . Memang bukan . Saling sapa ni di-create oleh rakyat Indonesia . And yang penting lagi , budak yang create saling sapa ni baru 13 tahun . Okay  . Sangat amazing la kan . 13-years-old budak buat social networking . 


Maybe ramai yang dah serbu saling sapa ni . Sebab benda ni ada keluar kosmo hari ni . At the first bukak bila tahu , 


Sekelip mata kan . Media massa up-kan traffic web dia . Untung lah budak gifted macam ni . Ni kecik kecik lagi konfem la jadi jutawan (Nanti aku buat saling tegur , okay ke ? Heh berangan ) Rupa saling sapa ni kalau tengok homepage 70% macam facebook je . Just dia berwarna kelabu , and diberi nama saling sapa (SS) . 



Perlu ke register  ? Tunggu la . Kalau ada satu revolusi penukaran macam dari myspace ke FB dulu nanti aku register la . Teringin jugak nak tgk feature apa lagi ada bila log in . Tapi tak rajin . Yang rajin rajin tu bole lah melawat SS ni :)






No comments:

Post a Comment