Friday, April 8, 2011

Post-mortem .

Rabu malam hari tuuu , post moterm dah buattt .
Seriusly .
Aku tak sangka keadaan post moterm mcm tuu .
DASYATTT amat .

Aku rasa mcm ada kat gelanggang bahan membahan ,
Caci mencaci maki hamun semua adaaa .

Rasa macam fobia dah nak pegi meeting post moterm lepas ni .

T____T
Aku just sedikit terkilan sebab ,
Apa yang aku paham and dengar ,
taim awal awal Presiden cakap ,
Post moterm ni merupakan malam aprisiasi (penghargaan) ,
dan megimbas balik perjalanan event untuk tujuan penambah baikan .
Well , aku nampak yang tujuan penambah baikan tu .
Ada la sikit sikit .

Yang kondem kondem tu ofcourse la nak bertujuan improvement
walaupun ada yang aku rasa memang tujuan nak amik peluang eksplod kan rasa tak puas hati semata .

Tapi , untuk event kteorang ,
aku tak nampak sangat kondem betujuan penambah baikan
dan apetah lagi penghargaan .

Dari awal ke habis ,
bertubi tubi di kondem .
Aku mcm ,
Macam ni Post Mortem ?
Sangat lain dgn gambaran awal aku .

Well,
This is our first event .
Maybe long time ago your batch do it well .
Did a good job .
Bagus la untuk batch awak .

Atleast we're trying to make the best onee ,
But , kite plan , Tuhan tentukan .
Benda dah jadi .
We'll try to improve for the next event .

InsyaAllah :)

No comments:

Post a Comment