Wednesday, May 4, 2011

Day 1 — Your favorite song (30 Things in 30 Days Challenge)

horaiit babehh . Kita mula dgn dayyy firstt :)

Favourite songgg ? Song not songs . So 1 je ahh ?
Okay , Fav song aku memang akan berubah rubah mengikut keadaan semasa . Ikut perkembangan dunia . Aceh . Mcm advanced sangat je bunyi . hahaha . Okay okay . Aku suka PRICE TAGE by JESSIE J . Act aku bukan suka by Jessie J ni punya . Aku suka versi Maddi Jane .

Tapi sbb dia tanya pasal song , so lagu tu asalnya Jessie J nyanyi la . First dgr bila aku bukak video utube Maddi Jane . Then baru la aku surf sape penyanyi sebenar lagu tu .


 anyonyonyo tomei omei domei nye diewww 


Tak pernah dgr ?
Ok boleh pegi donload sekaranggg .
Lirik dia pun best .
Takdak pasai aku cinta hang , hang cinta aku duk jiwang jiwang karat tuh .
5 bintang untuk price tag :)

siputsedut sedutan videoclip Price Tag - Jessi J

".. we just wanna make the world dance , forget about the price tag.. "




kbai! Love,Anis


1 comment: