Friday, May 20, 2011

Day 11 – 5 facts about you (30 Things in 30 Days Challenge)

#1 - Saya senang turun berat badan dan susah nak naik . I mean , gilaaa susah kot . Rasa macam berat paling berat penah aku dapat around 37/38 macam tu je . Sekarang below 35 . Get it ? Menurun . Bukan menaik . STRESSSSNYAAA -_____-"



#2 - Bukan seorang pencinta haiwan . Even one . Aku penah cakap dah time challenge DAY 7 ni . Dear my handsome future husband , kindly please protect me from any animal especially if we are going to eat at warung or any stall . The kucing always merayau rayau #menyampah dan #menggelikan . Hebat tak karangan BI aku ? Huaghaha pfft #loserenglish



#3 - Tak makan sayur melainkan kobis dan timun (rarely) , tak minum susu melainkan berperisa . Dan mungkin atas sebab ni berat aku susah naik . Orang la cakap . Aku buat buat pecaya je la .

Ans : Adoi . Bile la berat nak naik ni
B : Tak naik2 ke berat ko ? Berapa sekarang
Ans : 35000 gram
B : Ringan nya . Sayur makan tak ? Suka susu ?
Ans : OFKOSSS ! takk -___-
B : Haa patut la pun tak naik naik berat bla bla bla

*Situasi macam ni selalu berlaku dekat aku . Dialog yang ditulis bukan dialog sebenar tapi mksud sama lah*




#4 - Seorang pelajar UiTM Seri Iskandar Perak dalam jurusan Diploma Ukur Bahan masuk tahun kedua *ni nama nya ketandusan idea --"*



#5 - Yay yang lastt . Berpeluh pikir 5 fakta ni --' #fake. Yang ke 5 , err .. er apa eh . Hemm . Fakta ke 5 , aku mengantuk . Yes . Mengantuk gila sekarang . Nak tidur , nap kejap . kbai

No comments:

Post a Comment