Tuesday, May 24, 2011

Day 12 – A photo of something that makes you happy.(30 Things in 30 Days Challenge)

Lama sebenarnya aku memikirkan apa photo yang boleh buat aku happy . Like , macam takde satu pun ke ? Lama sangat lah . Dekat lapan bulan purnama aku fikir . And siang tadi aku ada selak album album 90-an and sedar tak sedar aku tersenyum waktu tengok album tu . Yes ! Aku jumpa gambar yang buat aku happy . Moment waktu kecik kecik . Rasa macam suka plus tak percaya , zaman sekarang beza sangat dengan dulu and we're grow up till today ! Thanks God :)



 waktu raye time tecik tecik . kite pree hairr tuwhh haha

 haaii itew tengah berkelah dengan abang itew depan rumah . rock tak kiteowg? haha

sebenarnye gambar ni nak tunjuk kite dah tumbuh gigi due batang tapi tak nampak pulakkk =B





#tibatiba rasa macam nak balik masa duluuu . comel nya waktu kecik kecikk :)





kbaai


.

No comments:

Post a Comment