Thursday, May 26, 2011

Day 16 – Short term goals for this month and why (30 Things in 30 Days Challenge)

Short term goals ? Means ? Aku punya target nak capai dalam bulan ni eh ? Bulan ni dah nak dekat habis , so aku buat short term goals untuk becoming June :)

#Melancarkan kempen I-LOVE-SAVING-MONEY :)


Satu je , taknak boros and nak start saving sikit . Aku rasa macam aku ni boros sangat . Aku tak boleh ada duit . Mula lah rasa kaya semacam semua benda nak beli . Hwahaha . So next June ni , kalau PTPTN dah masuk taknak pakai banyak duit dah . Saving saving savinggg ! Why ? Supaya nanti cuti sem aku boleh bejalan banyak banyak sikit . Hahahahaha



, kbaai !



:)

No comments:

Post a Comment