Friday, May 27, 2011

Day 17 – How you hope your future will be like.

Mesti lah nak mengharapkan future yang cerah , hidup senang-lenang , bahagia , dan mempunyai kehidupan yang menuju jalan yang lurus takmau bengkok bengkok .



Malas nak berfantasi sangat nak hidup seperti Bill Gates ataupun Donald Trump or maybe macam Kate yang dapat berkahwin dengan Prince William .



Nak memang ah nak bhaai . Lu taknak ke hidup macam tu ? Goyang goyang kaki je . Incomee $$$$$$$ mcm ni der . Kalau bab hidup senang lenang ye memang aku nak future aku macam dorang . Duit ada . Mesti lah senang . Tapi kalau dah overdose kaya ni bahaya . Macam macam dugaan datang . Nanti takut tepesong tamak dan sebagainya . Kan ? Betol dop ? Betul kaee . Tahu dohh :)



So aku lebih suka dan berharap mempunyai future life dalam keadaan yang bersederhana sahaja tapi cukup menjalani kehidupan seharian dengan aman damai dan bahagianyaa :D



#perhh rasa macam entri yang mendapat NUR pulak . Huaghahaha





Assalamualaaaikummmmm :)

.

No comments:

Post a Comment