Friday, May 27, 2011

Day 18 – 5 things that irritate ME about opposite/same sex (30 Things in 30 Days Challenge)







#1 Selekeh/comot . Tak kisah tak lawa or tak hemsem macam aku , tapi kalau selekeh secara tak sengaja that person boleh menambah dosa aku . #rasamacamkejampulak Astaghfirullahalazim...


#2 Smoker. Aku tak suka sebab dorang bukan tak tahu rokok tu bahayakan diri sendiri dan LEBIH membahayakan orang lain . Tapi dorang still merokok jugak . Dorang bukan tak paham . Tapi entah la . Serious aku yang tak faham smoker ni . Aku tau susah nak berhenti , but atleast , try lahhhhhhhh plss . MEMBAZIR OK? Kalau engko kumpul kumpul duit beli rokok tu agaknya boleh buat bayar muka duit kereta dah kot ?


#3 Bajet kaya padahal tak . Eh macam aku je ? Huaghahaha . Tak maksud aku pretender . Jadi diri sendiri je la . Apedehal . Kan ? Seteruk mana pun kita lagi teruk kalau cuba jadi diri orang lain . Orang akan cepat annoying lah dengan kita . Serius .


#4 Guys yang sengaja ponteng Solat Jumaat. Oh serius aku macam sangat tak respek golongan ni . Tambah lagi yang keluarkan ayat macam ni " Alaa dah dua kali berturut turut burn , minggu ni kena pegi " Salah guna kelonggaran yang di berikan . Mentang ada hadis@ayatquran #taksure cakap kalau tak pergi tiga kali berturut turut je kufur , then kau main skip skip macam tu . Hello , kalau dah ko sengajakan pun even bukan berturut turut sama je lah . Durhh -____-"


#5 Busybody . Well kita masing masing manusia ada body sendiri kan ? So jaga je lah body sendiri . Orang lain dia sendiri jagaa . #yangniakujugakke ? Hahahahha Tak tak . Tak RASANYA hahahaha




Done five ! :)


Assalamuaalaaikummm . Goodnight :)

.

No comments:

Post a Comment