Friday, May 6, 2011

Day 3 – Your idea of the perfect first date ( 30 Things in 30 days Challenge )

Okay day 3 ni agak mencabar ah bagi aku . Pasai pa ? Pasai aku rasa menda ni mencabarkan laaa . Haih . Susah betul . Aku ni tak reti nak jawab masuk bab bab hal tanya benda mcm ni nih . Aku ikut sesedap rasa aku je la ,



Perfect Idea First Date ?
Tak tau ah wei . Sumpa cakap wa taktauuu .
Grr




Okaay k .
Selalu pasal date date ni orang duk sembang dinner yg ada lilin , makan mahai mahai , sedap sedap kat restoren limeploh bintang tu la kan . Ape ke org panggil , haa . Candle Light Dinner bahasa sedap sikit .



 perh yang ni memang tak nak kalah . bukan stakat ada lilin habeh lampu lampu yang org bawak pi khemah pun die susun keliling . memang perfect idea 



Ha kesimpulannye (er kesimpulan dah -__-" ) bagi aku perfect idea for first date Candle Light Dinner ah kot . Sebab baru first date kannn . Nak over over gi percutian dekat Pulau KejuJeju lima hari seploh malam bukan first date nama nya . Tu first nighttt kikikiki :p



Ni aku habaq bukan berdasarkan pengalaman ye . Takdak pasai aku nak pi makan malam lilin bercahaya tuh . Takdak sapa nak bawak wuwuwuw T___T Aku duk tengok tengok cerita banyak buat macam ni . Pengaruh pengaruhhh . Hihi 





Ehem ! TaKdE kE oRg nAk bAwaK kitEww gi mAmaM dInNer aDewW lIliN kArt tEngAh tUw. TakPe kalAWw bUkAn fiRst pUnYa dAte pUn . 100th pUnyA daTe puN ktEwW taAk kesAhH Hikhikk :')

wahahaha macam haremmm ayat aku . sekali skalewww  hahaha 




kbyee !
dadadididuduuu muah ! 
Love , Anis :)




No comments:

Post a Comment