Sunday, May 8, 2011

Day 4 – Your favorite photograph of your best friend.(30 Things in 30 Days Challenge)

Day 4 malassss cakappp . Malasss .

Faham M-A-L-A-S .

Sebab aku nak letak gambar je atas sampai bawahhhh

Orang selalu cakap let the pictures speak for themselves / Ha walopun aku memang matian percaya yang gamba ni tak becakap , hang buat buat la mcm dorang tengah cakap dengan hang ok kayh ? (err tadi gtau malas cakap - - " ) Well those pictures were totally randomly arranged , jangan nak duk kecik hati gambaq hampa duk tengah la , duk no 2 , duk no 4 . Kang sume nak letak num 1 aku letak 1 gamba lansung takdak gmbaq hampa baru tauuuu (pasai pa aku duk ckp utara hah sekarang ? demam Anwarhadi&Matluthfi kot mwahahahaha :D )

SAYANG KORANG MUAH MUAH :-*














Ekceli banyak lagi . Tapi jenuh la letak semua kannnn

Love, Anis tomei
Muahahahahaha :)

No comments:

Post a Comment