Wednesday, May 25, 2011

Day out - FAST 5 & Shopping .



Okay even macam lambat kan , tapi TGV stil available , so layan lah FAST5 tadi . terlalu ramai cakap bestt . So teringin lah kan tengok. And memang pun . Tak dinafikann . Thumbs Up :) Memang semat lah dia punya segala move , action , CGI .  Kelakar pun ada . Kira macam perfect . Mesti kaut untung banyaaaak Fast5 nih . Nampak gaya ada FAST F 6 je nanti . Taim tengok FF5 korang tunggu movie ni sampai habis tak ? After habis lagu and pengenalan actor/actress dia time last tu ade lagi sambungan cerita sikit . And memang mcm surprise and tergantung . Tunggu lah nanti :) Mesti ramai tak tauuu kan kan ? Muahaha kfine aku tau pun sebab ada abghemsemm bgtauu . Kalau tak lama cabut blah dari panggung time betul2 mcm habis cerita dah . Hahahaha :')



Then done watching movie , go for lunch . Sebab aku teringin nak rasa chicken chop KFC and dia punya krushers , so pegi lah KFC :) Makan sembang makan sembang potpetpotpet , done . Sedap lah jugak Chicken Chop and Krushers tu .Tak menyesal makan :)




Shoppingggg pulakk :) Heh Takde la shopping apa sangat pun act. Duk memilih yang lamaanyaa . Size 29 ke 30 ? Size 4 ke 5? Setengah jam saje pikir yang tuh belum duk pilih design apa semuaa . Haha . Sedar tak sedar spend dekat 2hours mcm tu jugak lah shopping . So dah letih , hari pun nak hujan . Balik rumah :)

Sementara orang tu tengah fitting size doplohsmbilan ke tigeploh , dah banyak banyak cermin ni , haruslah bergambar sepam dua . huaghahaha :D




 dari sudut jauhh

 sudut lebih dekat 

sudut sisi hahaha


Eh before balik rumah kiteww dah pegi redeem coupon McD free McChicken tu . Teheee . One for me , another one for adik debab . Selamat terjun dalam perut dah dua duaa :)




Eh , kbaai!



.

No comments:

Post a Comment