Monday, May 9, 2011

Having fun with my pretty girls :D

We went to school to take our SPM result certificate .
Meet our lovely teachers :)
All of them keep saying we're growing up beautifully HEE :')
Thanks alot for the compliment .
Glad to see them in good condition .

Ahh serabut speaking . Belasah cakap loghat lagi best .

Tapi tadi tak sempat jumpa even sorang junior punnn .
They're having their mid-term exams . Goodluck Jr ! :)

Lepasssstuh , pergi Kinta City having lunch .
At Johny's Restaurant . YUMMY ! This is my first time eating Johny's steamboat

Ok fine lah . Sebab aku suka makan rojak . Cakap rojak ah .

Then , pergi main game dekat capcom . Yeke capcom ? Suka hati aku je belasah ckp capcom . Haha
Alahh yang main pakai token token tuhh . Ha tau kan / hihi .

Last thing , bowlinggg time .

Having fun with them .
With 6 of them then turn to 5 plus one plus another one . Haha .

Thanks pretty girls for this enjoyful day !
Sayang pipi sikeettttt Muah Muahhh ! :-*



AYUH KITA DENGAR GAMBAR BERCAKAP UNTUK DIRI MEREKA ( ayuhhh ? = = " )














Few random pictures from my phone camera . Kalau rajin aku hupdate lagi gambar nanti . KALAU RAJIN lah .

*update* pictures from Aisyah's camera .







Ekceli aku nak mencarut panjang lagi post ni macam nak masukkan kisah kemenangan Amal race car dengan Cawey tapi kalah bowl hikhik && kisah Nana mementingkan movie pilihan dari keselamatan Amal and mementingkan telur dari Amal jugak whahahaha Tapi aku tak larat . So malasss  .




Having flu fever -___-"
Letih kbai
Love , Anis tomeidomei :')

No comments:

Post a Comment