Sunday, June 12, 2011

Shop till drop !

Heee , for the second week in a row heading to Ipoh . Apa lagi , hajat hanya lah satu . membuang duit di cashier2 yang ada . Haha . Rasa nak pengsan je duit laju je mengalir keluar T_____T Apa nak buat . Ini lah buktinya nafsu perempuan ni ada 9 . Serius ini kena jadi the last week turun Ipoh untuk shopping till mid-sem break . Kalau still ke Ipoh nampaknya saya bakal di isytihar MUFLISSSS *_____* Dah la turun Ipoh two weeks in a row , and for the second week which is this week aku turun two days in a row Jumaat & Sabtu . Huaghahaha Tu yang rasa nak pengsan tengok duit laju je mengalir sobsobs . After this duit yang tinggal memang untuk belanja harian je . No more shoppinggggg . Jangan berani ajak gua berjalan jalan lagi dah . Anggap je aku sentiasa hanya ada seploh hengget dalam bank sepanjang masaa wuwuww





Jumaat spent time dengan the 4Dara again plus Yana the driver :) Tengokkkk , inilah hasil buruan 4Dara dari Kinta City + Ipoh Parade . Alangkah bagus kalau nafsu boleh dibedah dan dibuang -_____-




Jumaat tu memang fully spent time untuk shopping sampai pengsan je lah . Ada jugak niat tengok movie . Tapi agak full . Then aku ajak makan Ayam Penyet since first time makan dulu dekat KLCC aku dah jatuh hati sangat sedapppp . Tapi , rupanya taste aku lansung tak sama dengan dorang . Semua cakap tak sedap . Sedih nyaaa T____T Sorry lah korang . Bagi aku AP tu tetap TERBAAAEKKKK :')








From 2pm till 10pm , such a tiring daaayyyy . phewww ~



Then , again . Hello Ipoh . Hihi . Kali ni aku keluar lagi sebab nak jenjalan dengan the roommates . Dari part 1 sebilik belum pernah lagi hangout sesama . Kali ni terjah UO superstore and as usual Kinta Cityyy . Hari ni aku memang dah cuba berpuasa dari shopping . Tapi tetap lesap jugak duit . Sempat la kebas shawl dengan buku dari MPH . Ohlupaaa semalam tu aku beli Contengan Jalanan by Hlovate dekat Popular :) Can't wait nak habis baca both novel and buku yang baru beli (: Besides jenjalann tuh sempat la curik masa tengok wayang . The roommates tengok KL Gangstaa and me with abg hemsem tengok Dylan Dog . Idk how cool was KL Gangster movie sebab tak tengok , tapi Dylan Dog quite okay laa . Tak la sampai temasuk list MESTI TONTON! tapi kalau yang lain dah full berbaoli jugak tengok :)




This time kitorang lunch dekat Johnys Restaurant 
pulak . Betul Zati cakap bihun tomyam dia memang top lastt . BEST :)







Jalan , shopping , movie , makan , HOMEEE :)





*sedih wo kelantan kalah semalam sobs sobss T____T*


,

No comments:

Post a Comment