Friday, July 22, 2011

random talks .

hihihihihihihi ya ya . tauuuuu . Its been awhile kan ? heh bukan apa . Takde apa yang menarik rasa nak share . Okay tak . Aku yang tak pandai nak bagi cerita tu menarik sebenarnya pfft .  Hupdate ni pun sebab nanabanana ni suruh . ko nak suruh aku update apa hoii ?


Just kalau personal life seriously manyak serabut la .Hectic. Assignment test quizzes silih berganti hari hari . Tak menang tangan orang kata . Dengan nak cover bagi faham lagi , ahhhh . serabut serabut . Lapan subjek ni seriusss bikin gua resah nak final nnt . Orang cakap sem lepas paling tough . Tapi kenapa aku rasa sem ni separuh mati je aku even baru midsemm . Grr See dah midsem da pun . Tgh cuti midsem , tapi aku rasa pembelajaran aku sgt tak teratur sebab kerja terlalu padat . Haihh Need to rearrange my study before it comes to finaaalll . Nak gagal ke anis ? taknak . okay . rajin after midsem pleassee :|


Elok elok a week after midsem dah Ramadhan . Cepat kan ? Masa suka jalan lelaju tak tunggu kite sobsobbss . This is my second time fasting @UiTM hihi Yang best nya ada bazar , yes , bazaaarrr ! hooraaayyy ! Bazaar dalam kampus . Memang la syok . Syok habiskan duit . Haha . But serius nak kawal la perbelanjaan beli makan waktu berbuka kali ni . Kalau takde bazaar no hal , mesti lauk aku nasi+ayam+air which cost me only RM3-4 ONLY . Tapi bila ada bazaaarrrr , ehh rasa nak tu la , rasa nak ni la . tup tup total dekat RM10 . Memang kopak la engkauu . So this Ramdhan nak teraai kaber sikit nafsu makan . Heh !


And just another one thing nak infom , I'm a DiGi user nowwwww . DiGi easy ni serious berbaloiiibaloi if engkorang have a mates to text and talk 24hours coz it all freeee . Just yang tak free waktu 8pm-12pm . 4hours je tak pree okay. Seumur hidup pulak tu . Mcm upax and youthclub kan ada had umur . Yang kureng DGeasy ni ada expired date je untuk topup dia . Takpayah la buat expired expired patutnyaaa -____-  So , apa lagi , grab ler DiGi easyy ni . Memang EASSYYYYY :) *but still , celcom and maxis still in use*




gebaaai till then :)

No comments:

Post a Comment