Friday, August 26, 2011

bad and good newssss .


The good one is , i'm homeeeeee :) okay mostly semua dah ada kat ruma kan ? cuti rayaaa . told ya . times running so fast . baru je puasa dah nak rayaa . lebih kurang 4 hari je lagi before rayaa . can't wait :) tahun ni serba sederhana je la . me just bought 1 new shirt , 1 new jeans , and a pair of baju kurung . tu je . raya 5 , 6 hari pun 1 tu je la aku ada . hari lain belasah pakai baju lama je la . baju jugak kan ? yang penting raya dengan family . tu yang syok . betul dak ? :) this time raya one whole week di Kelantan . lansung tak beraya kat Ipoh . Takde feeling pun raya sana . kiteorang takde sape sape pun kat sana . yang ada kat klate ni jep . huhu


satu lagi good news , me got a cek duit from takaful about 400 ringgit . okay lah . boleh buat tampung tampung belanja sampai habis semester ni . duit PT pun dah nak habis . nasibbb ada backup . takpayah la pau duit parents . so yang 400 kali ni nak betul betul jimat so that nnt cuti sem ada lah duit nak gi besuka ia dengan kawan kawan . haha :)



okayyy sekarang bad news :( yg first tadi waktu otw ipoh-kelantan OMG . JEMMMMMM! dekat 2 jam kereta sangkut lansung tak begerak okayh . and kereta jem tu berkilo kilo meterrrr kot . serius jem yang sangat teruk . semua driver driver including my bradah sempat bukak kedai kopi lepak tepi jalan tu dulu . at first ingat ada gajah mampus ke apa depan tu . but lori terbalikk . haihhh . kesian la kan lori dia tebalik but kesian kiteorang jugak yang bekejar balik kampungggg ni . bila dah stel alih lori tebalik tu ada pulak lori rosakkkkk -_____- sudah jatuh ditimpa tangga . tu yang sampai dekat 2 jam sangkut . haih . dugaan dugaan . jem tu dah mmbuatkan aku tahan nak wee wee hampir 4 jam tau tak ?? -____-" nasiblah sekarang semua dah selamat sampai . bebuka dalam kereta dengan air kotak and corntoz je . naiss kan ? aku makan corntoz dah macam makan nasik lauk bbq . hahaha



seeeee . ni baru sikit . jem tu serius teruk sangat *gambar by angah*

and lagi satu bad news ofkos la final exam yang betul betul kat hujung corner . haha . dah la . aku malas pikir yang tu lagi . nak rayaaa nak rayyyaaaaa =)





till then , gnite peeps :)
.

No comments:

Post a Comment