Saturday, August 13, 2011

I'm home ! :D


It have been 2 weeks fasting . Yeayyyy . 2 more weeks before rayaa . Super excitedddd :DD

And currently at homeeee . YAYYYY , SUPER DUPER EXCITED =) haha
Tapi berada dirumah not for hols pun sobsobs.

Kerja masih melambak lambak menunggu giliran
I've presentation and report need to be done by next weekkkk
homaigod.
Kalau semua boleh pakai copypaste internet je takpe.
But this time cannot maa.

Ye lah , presentation mesti lah kena betul betul baca dan faham and kena extract point untuk buat slide.
Report pulak bukan sebarang report.
This time site simulation report.
Need to makes a report based on watching videooo
ngaaaa ~

Nasib video agak menarik . National Geographic Mega Structure : KLCC
Tapiii , kalau dah berpuluh puluh kali tengok . Tak ke nak tmuntah -______-"
Haihh.





*and now i'm so worried for my Principle Of Structure's subject . carrymark betul betul sikit yang boleh mengundang untuk failed final exam . Ini serius . bukan guraun . risauu :(*


:: mcm biasa tajuk mesti lari dengan entri hahahahaha ::





No comments:

Post a Comment