Thursday, September 27, 2012

MILLION THANKS .



would like to thanked (ada ke ayat ni?) to everyone helped me to finish up my reports for 'viva' (pronounce as vaiva) .
like seriously , without those helps I think I couldn't make it.

Thanks to KAS staffs especially bos yang provide all those facilities yang memang sgt menyenangkan untuk hamba yang buat kerja last minit ni.
Printing & binding semua ada kat office . Pagi sebelum lecturer datang baru bind . Dengan pertolongan Fizul (thanks a lot pzol!) yang dah mcm orang ada kedai printing services je aku rasa pagi tu haha mana tak nya report aku + Fad total nya 6 report dia tolong bind mwehehe 

Tak lupa untuk yang lain lain banyak bagi moral support dkt kitorang , really appreciate ! 
Everything went well until I forgot the difference for DLP (defects liabilty period) between PAM & PWD . sighs But luckilyyyy! Mdm gave me le report to see what written there to answer her question .
This one I think thanks to boss sebab appraise kami mcm mcm till lecturer pun senang hati sbb tu bg tengok report utk jawab soalan hehe legaaaa pheww .

All in all , I think I've done my best (but not w my 110% effort,sighs) & now tinggal doa & tawakkal .
Semoga semuanya baik baik sahaja :)
InsyaAllah .. 

No comments:

Post a Comment