Thursday, December 13, 2012

Imma super lazy bum bum .


Hai . I'm here again . Got nothing specific to talk about . Just rasa nak bercakap dgn benda yang tak perlu beri respon pun dekat aku. Yes. blog la . mana lagi kan ? Rasa macam nak membebel je macam macam . Nak cakap sorang sorang . 

Malas. Aku rasa masuk final sem ni makin malas . hm sebelum ni pun memang pemalas . Tapi kali ni 5 kali ganda lagi malas . Boleh ? Rasa mcm tak menang tangan nak handle semester ni tapi setiap kali waktu free dekat bilik aku tengok K-drama , online , tidur makan makan makan . Blergh tak sihat langsung life aku. Kosong . Tak berisi . Bukan nak reti revise benda tak faham ke , buat assignment yang bertimbun timbun tu ke . Arghhhh dasar pemalas ! Lepastu berangan nak pergi study abroad ? Tolong lah . Nak pergi ubah perangai tu dulu boleh Anis ?

Minggu ni dari 5 hari , 3 hari je ada kelas . Fuh seronok tu faham cemana ? Tapi tapi ...... kerja kan banyak . hmphhhh Yang tak seronok sekarang bila sampai hujung minggu je tak berapa excited. Dulu pantang kalau ada hujung minggu yang agak free gelojoh mesej Abah gitau balik rumah suruh ambik dekat bus station bla bla .Sekarang dah tak . Arghhh totally different ! Ini rasanya bila study jauh dgn family T__T Bencinya . How I wish my family still live in Ipoh sobssssssssssssss ;( k chill . Jangan nak gelabah sangat boleh Anis . Orang lain ok je . hmphh

k rasa nak berhenti membebel dah . tadi gaya nak mula entri macam banyak sgt nak membebel -.- sebenarnya memang banyak tapi teiba dah malas nak menaip hehehehehehehhe . Aku rasa setakat nak buat post camni baik aku private je blog tak guna duk cerita setakat life kemalasan aku nak bagi orang baca . Sesiapa yang dah baca sampai ke ayat ni mohon ampun dah buang 2 minit korang . Ok . masing masing sambung buat benda berpekdah k . Aku ? Sambung tengok K-Drama hewhew *tak reti reti nak berubah. Lempang nak Anis? u_u* 

Don't forget to say Alhamdulillah for everything we have :') Moga kita tergolong dalam golongan yang sentiasa bersyukur . In sha Allah . Cheers !






*thanks to Google for the picture .Cute isn't? Pandai empunya gambar lukis :')*

till then Assalamualaikum ! 

No comments:

Post a Comment